Boka Bord
Hemsida
historia
Menu
Smårätter
Förrätter
Huvudrätter
Desserts
Dryck
Lunch
Vinbar
Evenemang
Butik
Kontakt
Hemsida
Förrätter
Entrées - Förrätter
Starters
Brick au thon, œuf, câpres et salade
95
Klassisk brique med tonfisk, ägg, kapris & sallad (vegetarisk alternativ)
Veg
Six escargots de Bourgogne cuisinés au Chablis et beurre d'ail
105
Sex sniglar med vitlök & persilja i Chablisvin
Foie gras de canard, confit de raisin & toasts
145
Anklever med konfiterad russin & grillat bröd
Soupe de homard & écrevisses, fenouil, Pernod & piment d'Espelette
155
Hummersoppa på Pernod & Espelette chili med havskräfta och fänkål
Feuilleté d’asperges vertes au Comté, asperges blanches marinées grillées et purée de courgettes
155
Smördegsbakad grön sparris med Comté ost och vit syrad sparris som grillats & zucchinipuré
Veg
Noix de st jacques poêlés, sauce champagne & noisettes grillées
165
Smörstekta pilgrimsmusslor med Champagnesås & rostade hasselnötter
Smårätter
Huvudrätter
Desserts