Boka Bord
Hemsida
historia
Menu
Smårätter
Förrätter
Huvudrätter
Desserts
Dryck
Lunch
Vinbar
Evenemang
Butik
Kontakt
Hemsida
Huvudrätter
Plats - Huvudrätter
Main courses
Épinards gratinés, betteraves et pistaches avec pois chiches et piment d’Espelette
175
Gratinerad spenat, rödbetor, pistasch med kikärter och Espelette chili
Veg
Moules marinières à la crème cuisinées au Sauvignon, oignons et persil, avec frites
185
>Musslor i krämig gräddsås tillagad med Sauvignon, med lök och persilja, och pommes frites
Veg
Tartare de bœuf Charolais ‘au couteau’ et ses frites
185
Oxtartar från Charolais (Frankrike) ’au couteau’ med pommes frites
Thon grillé avec ragoût de légumes aux herbes, et sauce beurre et citron
255
Grillad tonfisk serveras med grönsaksragu och örter, smör och citronsås
Confit de Canard & ses pommes de terre rôties à l'ail
220
Ankconfit med (Frankrike) och rostad potatis med vitlök
Filet de bœuf du Charolais avec gratin de pommes de terre, oignons caramélisés, thym, sauce vin rouge St Emilion
295
Mör oxfilé från Charolais (Frankrike) med blomkålsgratäng, karamelliserad lök, timjan och St Emilion rödvinssås (Bordeaux)
Smårätter
Förrätter
Desserts