Boka Bord
Hemsida
historia
Menu
Smårätter
Förrätter
Huvudrätter
Desserts
Dryck
Lunch
Vinbar
Evenemang
Butik
Kontakt
Hemsida
Huvudrätter
Plats - Huvudrätter
Main courses
Ragoût aux 3 champignons, betterave grillée aux herbes, et chips de choux vert
175
Ragu på tre sorters svamp, med örtrostade betor och grönkålschips
Veg
Confit de canard, pommes de terre à l’ail & choux braisé
195
Konfiterad anklår med vitlökrostad klyftpotatis, Dijonsenap & dragonbakad spetskål
Moules sauce poulette (crème, Sauvignon, oignons, persil) & frites
205
Musslor ”poulette” sås (krämig gräddsås tillagad med Sauvignon vitt vin, lök & persilja) och pommes frites
Magret de Canard, sauce au vin rouge, échalotes, fondant de pommes de terre
235
Ankbröst & potatisfondant, rödvinsås, grillad schalottenlök & haricots verts
Jarret d'agneau braisé, jus au vin rouge, légumes sautés au beurre et pommes de terre rissolées
245
Rödvinsbräserat lammlägg med potatiskompott på schalottenlöksvinäger, skysås & smörsauterade grönsaker
Omble Chevalier, légumes cuisinés au vin, fenouil, fondant de pommes de terre et sauce froide au citron
255
Röding med grillad citron, potatisfondant, kall citrussås, med vinbräserade grönsaker & fankål
Filet de bœuf Charolais, jus au thym, purée de panais, & frites
315
Oxfilé tournedos med palsternackapuré, timjansky, smörsauterade delikatessmorötter & pommes frites
Pièce du boucher à partager, purée de panais, frites, & ses 3 sauces (pour 2 personnes)
Köttmästarbit från Frankrike (stor entrecôte på ben) med palsternackapuré, 3 olika såser & pommes frites (för 2 personer)
Smårätter
Förrätter
Desserts